Грижа за материалите

ГРИЖА ЗА ТЪКАНИТЕ И МАТЕРИАЛИТЕ

Във Fabele влагаме много усилия и внимание към детайла, когато избираме тъканите и материалите за всичко, което създаваме. Но истинската история на продуктите започва с теб! В твоите ръце е тяхната грижа и съдба.

За да ти помогнем да запазиш продуктите, закупени от нас, толкова красиви и меки възможно дълго време, подготвихме няколко съвета за грижа. Така ще продължиш да им се радваш пране след пране.

Органичен памук

Памукът е толкова лесен за поддръжка, колкото и удобен.

Малки парчета от различни цветове ленен плат

Лен

Ленът става все по-мек и по-абсорбиращ след всяко пране.

Вярваме, че животът на вещите, които купуваме не бива да приключва на сметището, а техният път да продължи до нечий друг дом и гардероб, създаването на нов продукт и връщането му отново в употреба. Преди да решиш да се разделиш с някоя дреха или вещ, помисли за възможностите: да бъде дарена за повторна употреба или предоставена за рециклиране в един от предназначените за това пунктове и контейнери, разположени в цялата страна.

Всичко зависи от теб!

ПРОФИЛ
ЛЮБИМИ
Вход
СЪЗДАЙ СВОЯ ПРОФИЛ

Връзка за задаване на нова парола ще бъде изпратена на посочения имейл адрес.

Регистрирайки профил в нашия магазин, ще можеш да пазаруваш по-бързо, да разглеждаш хронологията на твоите поръчки и да получаваш допълнителна информация за продуктите. Твоите лични данни ще бъдат обработвани съгласно нашата „Политика за поверителност“ и „Бисквитки“

Възстановяване на парола

Не помниш паролата? Въведи потребителското име или Email адреса. Ще ти изпратим линк за смяна на паролата.

КОШНИЦА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0