Каузи

С грижа за хората и природата

Нашата мисия е всеки ден да правим стъпки за позитивна промяна на заобикалящия ни свят, давайки приоритет на здравето и бъдещето на хората и планетата. Заедно с отговорното управление на нашите процеси и дейности, ние помагаме на други организации и инициативи, които полагат усилия за създаването на един по-добър свят.

2% от всяка продажба на fabele.bg даряваме в подкрепа на инициативи, свързани с грижата за деца и семейства в нужда, за опазването на уникалното природно наследство на България, грижата за околната среда и различни социални каузи.

От създаването на бранда, си партнираме със:

За нашите деца

Фондация „За нашите деца“

Вече 30 години фондация „За Нашите Деца“ подкрепя най-уязвимите деца и семейства в България, насърчавайки тяхното развитие от раждането им, и ги дарява с надежда, увереност и шанс за развитие. От създаването си досега, фондацията е подкрепила над 20 000 деца и родители, партнирайки си със семейства, общности, местни и национални власти, за да осигури цялостно развитие на децата от най-ранна възраст.
Фондация „За нашите деца“ работи за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове, а да живее сигурно и обичано в семейство.

Вижте повече: https://detebg.org/

Зелени_балкани

Сдружение „Зелени Балкани“

Зелени Балкани е водеща организация в областта на опазването на редки видове животни и местообитания в България. До момента, Организацията е осъществила над 300 проекта в обществена полза, има съществен принос за изграждане на Националната екологична мрежа, участие в създаването на съвременното природозащитно законодателство, отстояване на ценностите на демокрацията, развитието на ценностите на дарителството и доброволчеството.
Чрез своята дейност, Организацията е върнала три изчезнали за страната вида – черния лешояд, ловния сокол и белошипата ветрушка. Съществен принос имат и програмите за опазване на царския орел, другите видове лешояди, китоподобните, прилепите и пр.
В подкрепа на „Зелени балкани“ и като част от тяхната общност, се грижим за популяризиране прилагането на принципите за устойчиво развитие и насърчаване на природосъобразни стопански дейности.

Вижте повече: https://greenbalkans.org/

Ние вярваме, че голямата промяна започва с малки стъпки.
Нека вървим ЗАЕДНО!

С всяка твоя покупка, ти помагаш за създаването на по-добро бъдеще за хората и планетата.

ПРОФИЛ
ЛЮБИМИ
Вход
СЪЗДАЙ СВОЯ ПРОФИЛ

Връзка за задаване на нова парола ще бъде изпратена на посочения имейл адрес.

Регистрирайки профил в нашия магазин, ще можеш да пазаруваш по-бързо, да разглеждаш хронологията на твоите поръчки и да получаваш допълнителна информация за продуктите. Твоите лични данни ще бъдат обработвани съгласно нашата „Политика за поверителност“ и „Бисквитки“

Възстановяване на парола

Не помниш паролата? Въведи потребителското име или Email адреса. Ще ти изпратим линк за смяна на паролата.

КОШНИЦА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0