Поръчка и доставка

Всяка твоя поръчка се обработва с грижа, професионализъм и внимание, за да сме сигурни, че ще е при теб навреме и ще й радваш възможно скоро.

ПОРЪЧКА

За да поръчаш от Fabele, е необходимо първо да избереш желания размер и цвят на продукта, след което да натиснеш бутона „ПОРЪЧАЙ“. Прегледай съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта, и натисни бутона „ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКА“. След като го направиш, попълни нужните данни за фактуриране и доставка, и избери един от двата начина на плащане: наложен платеж (плащане при доставка) или с карта. Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или чрез ПОС терминал при получаване на пратката (наложен платеж), или предварително на сайта, с въвеждане на необходимите данни за твоята банкова карта.


ДОСТАВКА

Доставката на стоките от електронния магазин www.fabele.bg се извършва до адрес, на територията на Република България, единствено чрез куриерска услуга на следните куриерски компании: ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД и Спиди АД. Доставка се извършва само на успешно приети поръчки.
Пратката, се предава на куриера за транспортиране до съответния адрес, а попълнената куриерска товарителница е доказателство за предаване на стоката. Преди изпращане на поръчаните стоки, имаме право да се свържем с теб на посочените от теб имейл и/ил телефон за контакти, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Срокът за доставка на поръчка за територията на Република България е от 3 до 5 работни дни, считано от датата на потвърждаването й. Продукти, изработени по индивидуална поръчка, имат срок на доставка, който се определя конкретно във всеки отделен случай, в зависимост от спецификите на стоката и времето за изработването.

Пратката, се предава на адреса за доставка, който си посочила при извършване на заявката. При предаване на пратката е нужно да подпишеш придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката.

Разходите за доставка са за твоя сметка, освен в случаите на доставка на продукти на стойност над 200 (двеста) лева, когато разходите за доставка се поемат от нас. В случай на замяна или връщане, виж условията, съгласно нашата политика.

Моля, имай предвид, че ние не носим отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато си посочила неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочен непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

В случай, че не можеш бъдеш намерена на адреса, посочен в заявката и съответният куриер не може да осъществи доставката, според работния си график, на посочения адрес за доставка се оставя известие с телефон на куриера, с когото следва да се свържеш в рамките на 3 (три) работни дни или се следват правилата на уведомяване на съответната куриерската фирма.

В случай, че желаеш пренасочване на пратката на друг адрес, различен от адреса, посочен вече в поръчката, която е потвърдена от нас, това се счита за допълнителна услуга и следва да заплатиш стойността на доставката, съгласно тарифата на съответната куриерската фирма.

При пренасочване на пратката към друг адрес, различен от адреса, посочен вече в поръчката, която е потвърдена от нас, поради предоставен от теб грешен или непълен адрес, това отново се счита за допълнителна услуга, и е нужно да заплатиш стойността на доставката, съгласно тарифата на съответната куриерската фирма.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намираш или си посочила за адрес на доставка. Всички импортни такси при внасянето на стоката са за твоя сметка и не можеш да искаш възстановяване на цената, ако си отказала да платиш импортните такси, или да получиш пратката.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКАТА

Цената за доставка на поръчката, в цялата страна, зависи от обема на пратката, както и от това дали желаеш да я получиш до личен адрес или до офис на избраната от теб куриерска фирма. Тя се определя от съответната куериерска компания (ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД и Спиди АД)
Цената на доставката се начислява към общата сума на поръчката и се заплащат наведнъж.

 

ПРОФИЛ
ЛЮБИМИ
Вход
СЪЗДАЙ СВОЯ ПРОФИЛ

Връзка за задаване на нова парола ще бъде изпратена на посочения имейл адрес.

Регистрирайки профил в нашия магазин, ще можеш да пазаруваш по-бързо, да разглеждаш хронологията на твоите поръчки и да получаваш допълнителна информация за продуктите. Твоите лични данни ще бъдат обработвани съгласно нашата „Политика за поверителност“ и „Бисквитки“

Възстановяване на парола

Не помниш паролата? Въведи потребителското име или Email адреса. Ще ти изпратим линк за смяна на паролата.

КОШНИЦА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0