Inspiration
Posted in

Fabele се присъедини към програмата за „Търговци без ценни кожи“

picture of a wild fox with the logo of Fur Free Retailer and The Global animal welfare organisation FOUR PAWS
Posted in

За нас е чест и привилегия да бъдем част от програмата „Търговци без ценни кожи“ (Fur Free Retailer).

Като моден бранд, чиято мисия е да се грижим за хората, животните и околната среда, ние се изправяме срещу използването на животински ценни кожи,  отглеждането и убиването на диви животни в името на модата.

Присъединяваме се към инициативата на Fur Free Alliance, за да дадем по-голяма гласност на борбата срещу жестокото отношение към животните във фермите за кожи и да повишим осведомеността и ангажираността на потребителите относно хуманното отношение към животните.

Заедно с едни от най-големите световни брандове, обединили се около защитата на правата на животните, ние се включваме към това международно усилие, което цели да се предостави на обществото точна информация относно политиката на търговците на кожи, позволявайки на потребителите да направят информиран избор, когато пазаруват.

Благодарим на Международната организация за защита на животните „ЧЕТИРИ ЛАПИ“ и тяхното българско представителство, които ни съдействаха да станем част от тази инициатива и да заявим нашата колективна отговорност за грижата за Земята и осигуряването на устойчиво бъдеще.

a picture of a mink with the logo of Fur Free Retailer and The Global animal welfare organisation FOUR PAWS

Изкажи мнението си

ПРОФИЛ
ЛЮБИМИ
Вход
СЪЗДАЙ СВОЯ ПРОФИЛ

Връзка за задаване на нова парола ще бъде изпратена на посочения имейл адрес.

Регистрирайки профил в нашия магазин, ще можеш да пазаруваш по-бързо, да разглеждаш хронологията на твоите поръчки и да получаваш допълнителна информация за продуктите. Твоите лични данни ще бъдат обработвани съгласно нашата „Политика за поверителност“ и „Бисквитки“

Възстановяване на парола

Не помниш паролата? Въведи потребителското име или Email адреса. Ще ти изпратим линк за смяна на паролата.

КОШНИЦА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0